Ingatlanvideó és ingatlanfotó

  • Pörgessük fel
    az értékesítést!

  • Használjuk ki a digitális világ nyújtotta lehetőséget és adjuk el hamarabb az ingatlanunkat ingatlanvideó segítségével!

  • Az ingatlanvideó a legbiztonságosabb megoldás, mert minimálisra csökkenti azoknak a számát akiket beengedünk az otthonunkba.

  • Az ingatlanvideó
    a jelen és a jövő!

Prémium minőségű ingatlan videóval és ingatlan fotókkal könnyebb és gyorsabb az értékesítés. Statisztikai adatok bizonyítják, hogy azok az ingatlanok amihez volt videó, hamarabb találtak gazdára, mint azok ahol nem készült. Nem véletlen, hogy most már szinte minden ingatlanos platformon van lehetőség videólink elhelyezésére.

Sok érv mellett most az egyik legfontosabb talán, hogy a legbiztonságosabb megoldás a jelenlegi járvány helyzetben. Minimálisra csökkenti azoknak a számát, akiket beengedünk az otthonunkba.

Ingatlanvideó készítés

Az ingatlan videó vizuális élményt nyújt. A zene, a színek, a távolságok, a terek amiket bemutat és az igényes feliratoknak köszönhetően több érzékszervünkre tud hatni, mint a fotó. Többet is tud láttatni, mint egy fénykép, mert ahogy haladunk helyiségről helyiségre, sokkal könnyebb a tájékozódás, térben és elhelyezkedésben.

Rengeteg időt tudunk megtakarítani azzal, ha van ingatlan videónk, mert az otthonunk nem lesz átjáróház. Csak azok fogják megnézni, akiknek valóban tetszik az ingatlan, mert nem csak néhány jobban sikerült fotót láttak róla.

Ki tudjuk hangsúlyozni az előnyöket, például, hogy milyen világos, mennyire tágasak a terek, milyen a panoráma és a környék, de meg tudjuk mutatni a hátrányokat is, például, hogy a közlekedő sötétebb a többi helyiségtől, vagy a fürdőszoba nem elég tágas, ezáltal nem okozunk csalódást az érdeklődöknek, mert nem ott szembesülnek az apróbb hibákkal.

Több információt tudunk átadni az ingatlanról, mert amikor megnézik a videónkat egyből látják, hogy mekkora a helyiség mérete, hol helyezkedeknek el a belső és külső nyílászárok és azok állapota, újak vagy régiek a burkolatok, a falak és a mennyezet állapota. Ezek mind olyan fontos kérdések amik befolyásolják az eladást és egy fotóból nem biztos, hogy kiderül.

Miben tud még segíteni az ingatlanvideó?

A sikeresen működő ingatlanportálok mellett, saját magunk is tudjuk publikálni és hirdetni a közösségi média felületeken. Az ismerőseinkkel is könnyebben tudjuk megosztani és ők is az ismerőseikkel.

Miről lehet ingatlanvideót készíteni?

1. Lakás

2. Családi ház

3. Telek

4. Nyaraló

5. Üzlethelyiség

6. Ipari üzem

7. Lakópark

8. Szálloda

Mivel lehet növelni az ingatlanvideó színvonalát?

– Drónfelvétel

– Alaprajz elhelyezés

AJÁNDÉK ALAPRAJZ ELHELYEZÉS A VIDEÓBAN

Ingatlanfotó

Ingatlan videó mellé nálunk ajándék a profi ingatlan fotó elkészítés. Az ingatlanról méretétől függően de minimum 10 db profi fotót is elküldünk, amit utána szabadon fel lehet használni. Ezzel is növelve az ingatlan értékesítés lehetőségét.

AJÁNDÉK INGATLAN FOTÓ KÉSZÍTÉS

Referenciák

Lakásvideó

Családi ház bemutató videó

Telekvideó

Luxus lakásvideó

Lakópark videó

Kiadó lakásvideó